Skip to main content

ACR Czech s.r.o., Žatecká 1899/25, 43401 Most

SikaBiresin® RA---
SEPARÁTORY

SIKA ADVANCED RESINS  nabízí základní řadu klasických separátorů.

V nabídce jsou tvrdé syntetické vosky ve formě pasty nebo kapaliny, měkké vosky pro elastomery zabraňující propadlinám, spreje, uzavírače pórů nebo plastelínu pro modelování dělících rovin a pomocných prací.

Použití separátorů:

Voskové Separátory a modelovací hmoty jsou potřebné všude tam, kde je třeba bezpečně oddělit odlitek od pevného tvaru a poté jej bezpečně vyjmout.

ACR Czech s.r.o. nabízí vynikající separátory (nebo rozdělovací prostředky)  Klasické, nebo semipermanentní, dovolující až několikanásobné odformování.

Separátory se nanášejí štětci, hadříky nebo sprayem. 
K separátorům patří samozřejmě i další pomocné produkty, jako jsou uzavírače pórů pro porézní nebo nové formy nebo speciální formy čističů, které odstraňují nejen  nečistoty, ale také rozpouštějí a odstraňují zbytky vosků z předešlých separátorů.

 

Upozornění

V případě že budete kombinovat materiály Sika (SikaAxson) s materiály jiných výrobců, proveďte si vlastní zkoušku k ověření kompatibility. Pokud jste s materiálem ještě nepracovali, prosím dbejte přesných pokynů uvedených vždy v technickém a bezpečnostním listě. Před použitím je rovněž vhodné si udělat vlastní test.

Technické listy

PRODUKTJAZYKPDF
separátory
ENG
Stáhnout
SikaBiresin® RA827 (pasta)
pdf ikona
CZE
Stáhnout
SikaBiresin® RA841
pdf ikona
CZE
Stáhnout
SikaBiresin® RA851
pdf ikona
CZE
Stáhnout
SikaBiresin® RA870 (spray)
pdf ikona
CZE
Stáhnout
Odkazy na technické a bezpečnostní listy jsou informativně v anglickém jazyce, samozřejmě na vyžádání, případně při / před zakoupením Vám zašleme technický i bezpečnostní list v českém jazyce. 

Separátory SIKA

Produkty s přidanou hodnotou

Sika Advanced Resins výzkuma vývoj produktů
Sika Advanced Resins

Transformací společností AXSON a SIKA vzniká nová kapitola pokročilých materiálů a nadstandartních technologických  služeb.  

Nalezneme pro vás řešení

Nalezneme pro vás nejvhodnější technická i ekonomická řešení pro Vaši výrobu či návrhy rychlých prototypů.

Přecházíte od konkurence?

Vždy pro Vásvyhledáme ten nejvhodnější produkt pro bezproblémovou výrobu a nízké náklady. Konkurenci neustále porovnáváme.