Skip to main content

ACR Czech s.r.o., Žatecká 1899/25, 43401 Most

ACR CZECH : Inovativní řešení pro úspěšný růst Vaší společnosti.

Trocha z historie našeho podnikání od roku 1999.

původní staré logo ACR Czech
 
původní logo naší společnosti z roku 1999
 
 
.
předchozí logo Sika Axson  po fůzi společností v roce 2015
 
předchozí logo po fůzi společností v roce 2015
 
 
.
původní logo ACR Czech

Společnost ACR Czech s.r.o. je rodinná firma založená v roce 1999. Doposud jsme distribuovali na český trh produkty značky AXSON, později AXSON Technologies, po fůzi firem SIKA a AXSON značku  SikaAxson a nyní Sika Advanced Resins. 

Specializujeme se na přímou distribuci polyuretanů, epoxidů, silikonů, laminátů, tmelů, dielektrik, lepidel, blokových materiálů, plniv, tkanin, separátorů a ostatního doplňkového sortimentu značky SIKA  pro designerská studia, prototypové dílny, reklamní výrobce, modeláře, malosériové i velkosériové odlévání a umělce.

Naše materiály naleznou široké využití nejen ve strojírenském průmyslu (výroba automobilů a jejich prototypů ,letadel, dronů,  lodí, větrných elektráren, sanitární keramiky), průmyslu stavebním (odlévání betonových dílců) či elektrotechnickém ( zalévání elektrických a elektronických komponentů), ale i v oblastech jako je sport, hobby nebo design ( výrobc sportovních potřeb, muzea, truhlářské dílny, renovátoři... ) .

Spolu s distribucí zajišťuje ACR Czech zdarma i technické poradenství pro zpracování pryskyřic a řešení technických a technologických problémů při jejich využívání.

Neváhejte kontaktovat náš obchodní tým, který díky letitým zkušenostem dokáže nalézt nejvhodnější a nejefektivnější řešení pro Vaší aplikaci či výrobu.

licí polyuretan pro tvorbu modelů f180

Máte vizi?
Pomůžeme Vám s její realizací!

Stačí Vám nápad,myšlenka a my se pokusíme dát věci do pohybu.

Spolu s technology a experty s více jak 80ti letými zkušenostmi po celém světě stojící za značkou Sika  ( Dříve SikaAxson ) se pokusíme nalézt ta nejvhodnější řešení v oblasti rapid-prototypingu, designu, zpracování forem a odlitků, pokročilých technologií lepení, malo i velkosériové výroby, zpracování nejmodernějších kompozitů a hi-tech materiálů pro pokročilé konstrukce...

Limitem je jen Vaše vlastní fantazie a invence . 

Evoluce značky AXSON na současnnou značku SIKA ADVANCED RESINS