Skip to main content

ACR Czech s.r.o., Žatecká 1899/25, 43401 Most

PŘECHÁZÍTE OD
KONKURENCE?

Blahopřejeme k Vašemu rozhodnutí ! Ještě Váháte? Pomůžeme Vám!

A

Nejsme samoobsluha či stánkový prodejce

ACR Czech nabízí prodej produktů SIKA ADVANCED RESINS s plnou podporou a technologickým servisem koncernu SIKA. U nás s Vámi můžeme probrat na rovinu všechny výhody a případné nevýhody oproti konkurenčním materiálům. Pokud se nám svěříte s jakými konkurenčními materiály pracujete, rádi provedeme srovnání vlastností a cen a vy se pak sami můžete svobodně rozhodnut,jestli naše materiály budou splňovat Vaše kritéria ať již ekonomická tak i technologická. Našemu prodejnímu a technologickému týmu záleží na Vašem úspěchu a rozumíme požadavkům jak na technologickou , tak i na ekonomickou efektivitu. Celosvětově se dělíme o zkušenosti s materiály a technologiemi v oblastech využití našich pokročilých materiálů.

B

Zázemí velmi silné světové společnosti lokálně!

Samozřejmě můžete na trhu nalézt i levnější řešení ale položte si sami otázku... získáte technologické a logistické zázemí hráče č.1 na světovém trhu (SIKA AG)? Kdo jsou naši velmi úspěšní zákazníci a proč se rozhodli spojit se s námi? Určitě Vám pan WU nebo pan CHANG dokáže spolehlivě vysvětlit kde se zatoulal jeho kontejner s materiály? Bude další dodávka materiálů stejná? Určitě Vám sjednají v rámci případné reklamace náhradu? Určitě Vám poradí technologii, materiál a správný postup při aplikaci ? Máte čas a prostředky se pouštět do takovýchto dobrodružství ? Rozhodnutí je na Vás :o)

Porovnejte naše produkty i služby s konkurencí !

Zaměření na materiály pro

TOOLING (nástrojařina)

Odlévací pryskyřice, rychletuhnoucí polyuretany (fastcast), nástrojářské desky (Tooling Boards) s hustotou od 0.45g/cm3 až po 0.70g/cm3  s perfektní teplotní, povrchovou i rozměrovou stabilitou. 

RYCHLÝ PROTOTYPING

Materiály jako pryskyřice, polyuretany, odlévací silikony,  elastomery, designové a stylingové deskové materiály, modelovací pasty a tmely,lepidla a další sortiment pro "FAST PROTOTYPING" 

kompozitní materiály

Nabízíme vysoce kvalitní (..i nehořlavé) pryskyřice pro ruční laminaci, infuzii, RTM, poltruzi a navíjení vláken, vlákna, tkaniny lepidla a ostatní materiál pro kompozity.